رد شدن به محتوای اصلی

مشاجره دو نماینده پارلمان آلمان بر سر ایران


 
04:43 دقیقه
یک نماینده حزب پوپولیست راستگرای "آ اف د" در سخنرانی پارلمانی خود از دولت آلمان و سایر احزاب به خاطر "مماشات" با جمهوری اسلامی انتقاد کرد. امید نوری‌پور، نماینده ایرانی حزب‌سبزهای آلمان، در ویدیویی پاسخ او را داده است.

پتر بیسترون، نماینده حزب "آلترناتیو برای آلمان" در سخنرانی خود در پارلمان آلمان (۱۷ ژانویه) از سیاست حزب سبزها و سوسیال دمکرات در قبال جمهوری اسلامی انتقاد کرد و این احزاب را به مماشات با حکومت ایران متهم کرد. او در حساب توییتری خود نظر کاربران ایرانی درباره آنچه آنها از دولت آلمان انتظار دارند را پرسیده بود و در این سخنرانی چهار پاسخ را برای نمایندگان پارلمان خواند. 

او در سخنرانی خود انتقاد کرد که چرا امید نوری‌پور و کلاودیا روت، از نمایندگان حزب سبزها در سفر خود به ایران با مقام‌های دولتی ملاقات کرده و با آنها عکس گرفته‌اند، یا چرا عضو حزب سوسیال دمکرات (اشاره به فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور آلمان) به مناسبت چهل سالگی پیام تبریک فرستاده است. او به کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در اعتراضات ‌آبان ماه اشاره کرده و خطاب به امید نوری‌پور می‌گوید "به جای چاپلوسی در برابر مقام‌های ایران" بهتر است به مردم ایران کمک کند.

اشاره بیسترون از جمله به سفرهای کلاودیا روت در گذشته به ایران است. سفرهایی که او تلاش کرد در آنها با فعالان حقوق بشر در ایران نیز دیدار کند.  

نماینده آ اف د سپس چهار توییت را از کاربران ایرانی برای نمایندگان خواند که در آنها از آلمان خواسته شده بود از اعتراضات مردم ایران حمایت کنند.  در یکی از این توییت‌ها آمده است: «هرکس با رژیم ایران معامله می‌کند، دست‌هایش به خون آلوده است». و در یکی دیگر آمده «ما آزادی بیان می‌خواهیم. ما آزادی مذهب می‌خواهیم. ما سانسور مطبوعات نمی‌خواهیم. اجازه دهید مردم رژیم را سرنگون کنند و دست از حمایت از دیکتاتورها بردارید.»

او در انتها گفت: «وظیفه ما در این برهه این است که در کنار ‌آمریکایی‌ها به مردم ایران کمک کنیم و با بهانه‌های حقوقی (علیه اقدامات آمریکا) پشت مردم (ایران) را خالی کنیم.»

در پاسخ به این سخنان، امید نوری‌پور، نماینده ایرانی حزب سبزهای آلمان در پارلمان در یک ویدیو به زبان فارسی پاسخ او را داده است. امید نوری‌پور در این ویدیو به حمایت احزاب دمکراتیک این کشور از مردم ایران اشاره کرده و گفته است که وظیفه خود می‌داند که صدای مردم ایران را به گوش مردم آلمان برساند، صدایی که به گفته او «در حال حاضر خیلی بلند و دردناک است». او از این که یک "حزب نازی" برای اولین بار در تاریخ از حقوق بشر حرف می‌زند انتقاد کرده و گفته است که دفاع از حقوق بشر در این حزب "دروغی" بیش نیست. زیرا این حزب از رفتن به مهمانی بشار اسد ابایی ندارد، کسی که "قاتل" است و ۶۰۰ هزار نفر از مردم خاورمیانه را کشته" است، آنهم با "کمک ایران و حزب‌الله لبنان".

نوری‌پور در ویدیوی خود به «قتل عام زندانیان در سال ۶۷ بعد از کشتار مردم بعد از انتخابات ۸۸، کشتن ۱۸۰۰ نفر در آبان در تظاهرات علیه گرانی، کشته شدن بیگناهان در هواپیمای اوکراینی و ...» اشاره کرده و گفته است که هدف از حفظ ارتباط با مقام‌های جمهوری اسلامی این است که باید راه برای گفتن این مسائل "در صورت" آنها باز باشد.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

حبس و شلاق برای آزادیخواهی و فعالیت مدنی در راستای حقوق اولیه بشر

  دی ۲۳, ۱۳۹۹ محکومیت ۵ شهروند در تبریز به حبس و شلاق / سند خبرگزاری هرانا – یاسمن ظفری، حکیمه احمدی، رحیم ساسانی، سعدالله ساسانی و مهدی پورعلی خرمالو، فعالین ترک (آذربایجانی) توسط شعبه ۱۱۲ دادگاه کیفری دو تبریز مجموعا به ۵ سال حبس و ۳۰۰ ضربه شلاق محکوم شدند. محکومیت این شهروندان به مدت ۴ سال به حالت تعلیق درآمده است. به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یاسمن ظفری، حکیمه احمدی، رحیم ساسانی، سعدالله ساسانی و مهدی پورعلی خرمالو، فعالین ترک (آذربایجانی) به حبس و شلاق محکوم شدند. بر اساس این حکم که روز دوشنبه ۲۲ دیماه توسط شعبه ۱۱۲ دادگاه کیفری ۲ تبریز به ریاست قاضی محمدعلی پیری صادر و امروز سه‌شنبه ۲۳ دیماه به این افراد ابلاغ شده است، یاسمن ظفری، حکیمه احمدی، رحیم ساسانی، سعدالله ساسانی و مهدی پورعلی خرمالو هر یک از بابت اتهامات “اخلال در نظم و آسایش عمومی، اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی و تمرد به ماموران” به ۱ سال حبس و ۶۰ ضربه شلاق محکوم شده‌اند. این محکومیت به مدت ۴ سال به حالت تعلیق درآمده است. این شهروندان در تاریخ ۲۶ تیرماه ا...

آسیب شناسی مطالبه گری و رفتار جمعی در جامعه ایران

  آنچه امروزه   در نظر همه ما ها هست این است   که رژيم جمهوري اسلامي از نظر اقتصادي هر روز بي ثبات تر و از لحاظ سياسي بي تحمل تر شده که به عبارتی دیگر انبار باروتی است که نیاز به فقط یک جرقه دارد. در صحنه­هاي بين المللي نیز همچنان منزوي و طرد شده است. احزاب و ديگر اجتماعات مستقل سياسي، روزنامه­نگاران و مطبوعات مستقل که وسيله اي مؤثر براي ابراز خواست هاي مشروع مردم در قالب قانون اساسی و حقوق اولیه ایرانیان و مشارکت جامعه­ی برانگيخته و طبقه متوسط در فرآيند سياسي باشند از هرگونه فعاليت محرومند . که این عامل یکی از فاکتورهای اصلی ایجاد نظام­های دیکتاتوری در هر جامعه­ای هست و جوانان را برای ایجاد تغییر و رهایی از خفقان و وحشت از سرکوبگری دچار تزلزل و سکون میکند ولی نسل­های جدید همه این معادلات را به هم می­ریزد و همگان را در آینده نزدیک شگفت­زده خواهد کرد. همانطور که دیدیم در اعتراضات سالهای اخیر سال 96 و 98 طیف گسترده­ای از تظاهرات کنندگان از نسل جوان دهه هفتاد بودند و این نشانه ای است برای آنها که به قول معروف نمی اندیشند. اما در جامعه ما، در بین مردم، روزی، خبر بازداشت ...

از ماده 1 اعلامیه جهانی حقوق بشر چه میدانیم

  آیا میدانید : ۳۰ ماده اعلامیه جهانی حقوق بشر وجود دارد ؟ و از اساسی ترین حقوق انسانی شما هستند و متعلق به شماست. و نیازی نیست برای داشتن این حقوق از کسی اجازه بگیرید. مهم نیست مرد هستید یا زن , اهل کجا هستید و چه باور و اعتقادی دارید , این حقوق مال شماست. اعتقاد ما بر اینست که باید بدانیم , برای کسب چه حقوقی گام بر می داریم تا در آینده نسبت به قوانینی که باید تضمین کننده آزادی ما باشند ، آگاهی و شناخت لازم را داشته باشیم . تاکید بر مفاد این اعلامیه از سوی ما ، تنها به جهت آگاهی افراد ، نسبت به شناخت حقوق انسانی خود در جامعه ایست که حاکمان آن ، با اتکا به نا آگاهی مردم ، قوانین اساسی کشور را خالی از تناقض و بی عیب و نقص معرفی می کنند ماده یک اعلامیه جهانی حقوق بشر در نظر دارد که : هر انسانی به محض تولد، با حقوقی مساوی با دیگر انسان ها زاده می شود، او «آزاد و برابر» به دنیا می آید و باید آزاد زندگی کند. حقوق برابر جزء جداناشدنی حقوق انسانی است و هر کسی مسول است که رفتاری انسانی با دیگران داشته باشد. اما آیا میدانید : با وجود اینکه در اصل ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی ایران, به برخورداری از ح...